Autoralli MM-sarja üldliider Neuville: Sardiinia rajad sobivad mulle

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Thierry Neuville 2016. aastal Sardiinias.
Thierry Neuville 2016. aastal Sardiinias. Foto: GIUSEPPE CACACE / AFP

Hyundai rallimeeskonna sõitja ja MM-sarja üldliider Thierry Neuvile pakatab enne hooaja seitsmendat etappi ehk Sardiinia rallit enesekindlusest.

«Portugal oli meie jaoks peaaegu täiuslik nädalavahetus,» sõnas Neuville, kes haaras sealt suisa 29 punkti. Lisaks jäid peamised konkurendid Sebastien Ogier (M-Sport) ja Ott Tänak (Toyota) tühjade kätega.

Kolmel viimasel hooajal on Neuville näidanud Sardiinias head kiirust – 2015. ja 2017. aastal teenis belglane kolmanda koha ning tunamullu õnnestus isegi võita. «Sardiinia on üks tehnilisemaid etappe, aga need rajad sobivad minu sõidustiiliga,» andis Neuville mõista.

MM-sarja üldarvestuses edestab Neuville Ogier’d 19 punktiga. Tänak jääb prantslasest omakorda  maha 28 punktiga. Need kolm meest on käimasoleval hooajal jaganud ära ka rallivõidud: Ogier võitis Monte Carlos, Mehhikos ja Korsikal, Neuville Rootsis ja Portugalis ning Tänak Argentinas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles