Firmino nimetas Ramost higitilga kommentaari pärast idioodiks

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mo Salah ja Roberto Firmino.
Mo Salah ja Roberto Firmino. Foto: Peter Byrne / AP / Scanpix

Liverpooli kesktormaja Roberto Firmino vastas Madridi Reali kapteni Sergio Ramose sarkastilisele kommentaarile, kus hispaanlane tegi nalja brasiillase üle.

Kõik sai alguse sellest, kui pressikonverentsil paluti Ramosel kommenteerida Meistrite liiga finaalis Liverpooliga juhtunud intsidenti, kus Mohamed Salah sai vigastada.

«Kuramus, kui palju see teema tähelepanu on saanud... Ma ei tahtnud sellest rääkida, kuna kõike suurendatakse. Näen olukorda väga selgelt: Salah võttis mu käest kinni ja ma kukkusin ühele poole. Vigastus tekkis aga Salah' teisele küljele, ometi öeldakse, et mina kasutasin tema peal judo-võtet. Kui ka (väravavaht Loris) Karius ütles, et ma lõin teda, on ainus asi, mis veel puudu, Roberto Firmino lause, et ta jäi haigeks, sest minu higitilk kukkus talle peale.»

Brasiilia koondise pressikonverentsil paluti Firminol Ramose sõnavõttu kommenteerida. Kuigi Firmino polnud sellest eriti huvitatud, vastas ta Ramose öeldule siiski paari lausega. «Ta saab nii rääkida, sest on tšempion, aga minu arvates on ta idioot, et ta sellist asja ütles. Aga pole hullu,» sõnas Firmino.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles