Himkil avaneb võimalus CSKA-le Euroliiga eest kätte maksta

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Himki ja CSKA kohtusid sellel hooajal Euroliiga veerandfinaalis.
Himki ja CSKA kohtusid sellel hooajal Euroliiga veerandfinaalis. Foto: Grigoriy Sisoev / Sputnik

Moskvas peetaval korvpalli VTB Ühisliiga finaalturniiril selgusid meeskonnad, kes kohtuvad pühapäeval finaalis ja meeskonnad, kes asuvad jahtima viimast pääset Euroliigasse.

Põhihooaja võitja Moskva CSKA alistas poolfinaalis Peterburi Zeniidi 84:67 ning jõudis probleemideta finaali. CSKA resultatiivseim oli 21 punkti visanud hispaanlane Sergio Rodriguez. Teine poolfinaal, kus Moskva oblasti Himki 76:71 jagu Kaasani Unicsist, oli esimesest märkimisväärselt tasavägisem. Järjekordse supermängu tegi Khimki venelasest tähtmängija Aleksei Šved, kelle arvele kogunes 36 punkti.

See tähendab, et Ühisliiga võidu peale mängivad Moskva klubid CSKA ja Himki (samad meeskonnad kohtusid Euroliiga veerandfinaalseerias, kus mängudega 3:1 jäi peale CSKA) ning pronksile ehk viimasele Euroliiga kohale asuvad lahingusse Zeniit ja Unics.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles