Miks stardib Rally Estonial Hayden Paddon, mitte Thierry Neuville?

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uus-Meremaa parim rallisõitja Hayden Paddon (Hyundai) on üks kolmest WRC-sarja piloodist, kes Rally Estonial starti tuleb.
Uus-Meremaa parim rallisõitja Hayden Paddon (Hyundai) on üks kolmest WRC-sarja piloodist, kes Rally Estonial starti tuleb. Foto: ANDREAS SOLARO/AFP/Scanpix

Nädal tagasi teatas autoralli MM-sarja liidermeeskond Hyundai, et Soome ralli eelsed testisõidud tehakse Eesti teedel. Pärast testiperioodi, 13. juulil asub Hyundai i20 Coupe autoga Rally Estonial starti aga Hayden Paddon, kes on enda sõnul Eesti autospordiaasta tippsündmust aastaid jälginud.

Kuna Hyundai eelarve ei lubanud sellel hooajal nelja autoga WRC-sarjas starti tulla, peab Paddon jagama autot Dani Sordoga. Uus-Meremaa rallisõitja MM-hooaeg algas nõnda alles veebruaris Rootsi rallil (5. koht), pärast pausi tegi ta kaasa Portugalis (katkestas) ning samuti möödunud nädalavahetusel Sardiinias. Kiirust jagus ning Thierry Neuville’i võidu kõrval teenis Paddon Hyundai rõõmuks neljanda koha.

«12 viimast kuud on küll olnud mulle keerulised, aga vähemalt oleme saanud sõita Uus-Meremaa rallidel. Kui suudame näidata häid tulemusi, siis saame võib-olla siiski võimaluse Hyundais jätkata. See on praegu meie ainus eesmärk – meeskonda püsima jääda,» kinnitas Paddon Postimehele Sardiinias.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles