18-aastane Eesti tennisist püsib Valgevenes võidulainel

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jelena Malõgina.
Jelena Malõgina. Foto: tennis.ee

Eelmisel nädalal Minski turniiril edukalt võistelnud Jelena Malõgina läbis Valgevenes ka järgmisel turniiril kvalifikatsiooni ja võitis avaringis.

18-aastane Malõgina, kes veebruaris kuulus ka Eesti Fed Cupi koondisesse, on Minskis toimuvatel turniiridel võiduhoos. Eelmisel nädalal Minskis vajaliku WTA punkti saanud Malõgina teenis täna punktilisa, kui alistas avaringis esimese paigutusega 20-aastase venelanna Daria Kruzhkova (WTA 551.) 6:3, 7:6 (6), kirjutab Tennis.ee.

Tänane kohtumine vasakukäelise Kruzhkovaga oli ülimalt pingeline. Esimene sett kulges tasavägiselt, kusjuures Kruzhkova võitis kaks ja Malõgina kolm servigeimi vastase pallingul. Otsustava murde tegi Malõgina kaheksandas geimis.

Teine sett oli veelgi murdmisterohkem, sest seisuni 5:5 hoidsid mõlemad ainult ühe oma servigeimi. Sett lõppes kiires lõppmängus, milles punkt-punkti heitluses jäi lõpuks 8:6 peale Malõgina.

Mäng kestis tund ja 49 minutit. Malõgina realiseeris 11st murdepallist seitse ja vastane üheksast kuus. Serviässasid kumbki ei löönud, topeltvigu seevastu tegi Malõgina kolm ja Krushkova seitse (neist kuus teises setis).

Teises ringis on Malõgina vastaseks 22-aastane venelanna Uljana Ajzatulina (WTA 957.) või 27-aastane valgevenelanna Ksenia Milevskaja.

Kvalifikatsiooniringides alistas Malõgina Daria Kazantseva 6:3, 6:0, Anhelina Kalita 6:3, 7:6 (1) ja Alisa Aksjanova 6:1, 6:1.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles