Roger Federeri tagasitulekuturniir jätkus võidukalt (1)

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roger Federer.
Roger Federer. Foto: Pressefoto Rudel/Robin Rudel / imago/Sportfoto Rudel

Tennise maailma edetabelis teisel kohal paiknev šveitslane Roger Federer alistas Stuttgardi muruturniiri veerandfinaalis argentiinlase Guido Pella (ATP 75.) 6:4, 6:4.

Federer ei loovutanud kogu mängu jooksul oma servigeimi kordagi ja murdis Pella pallingu mõlemas setis korra. Esimeses setis viigiseisul 3:3 ja teises setis juba avageimis. Federer, kes lõi neli serviässa ja ei teinud ühtegi topeltviga, tõrjus mõlemad Pella murdepallid.

Federerile on Stuttgardi muruturniir esimene pärast vigastus- ja puhkepausi. Avaringis vaba olnud šveitslane sai teises ringis jagu kohalikust mängijast Mischa Zverevist 3:6, 6:4, 6:4. Juhul kui Federer võidab Stuttgardi turniiri, tõuseb ta uueks maailma esireketiks.

Nelja parema hulgas kohtub Federer kas Nick Kyrgiose (Austraalia, ATP 24.) või Feliciano Lopeziga (Hispaania, ATP 33.). Teise poolfinaalpaari moodustavad Milos Raonic (Kanada, ATP 35.) ja Lucas Pouille (Prantsusmaa, ATP 17.).

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles