Kert Toobal: olen meeskonna üle väga uhke!

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kert Toobal.
Kert Toobal. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Täna öösel saabus Tallinna võrkpalli Euroopa Kuldliiga tšempion Eesti koondis. Meeskonna kapten Kert Toobal rääkis lennujaamas, et äsja lõppenud turniirivõit oli Eestile viimaste aastate magusaim.

«See oli kõige rasvasem võit,» ütles Toobal ERRile. «Meeskondade nimekiri, kellest me eespool oleme, on antud hetkel aukartust äratav. Eesti meeskond mängis seda turniiri suhteliselt maksimumi lähedal. Kõik mehed aitasid nii palju kui nad oskasid ja see töö tehti ära treeningutel. Meeskonna üle olen ma väga uhke ja väga rahul,» lisas kapten.

Eesti võrkpallikoondis puhkusele veel ei pääse, sest järgmisel nädalal peetakse Portugalis Challenger Cup ehk kontinentide karikas, mille võitja pääseb Rahvuste liigasse (endise nimega Maailmaliiga). Eesti kuulub samasse alagruppi Kasahstani ja Portugaliga, keda Euroopa Kuldliiga poolfinaalis 3:0 võideti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles