Selgusid kõik Kaunase Žalgirise järgmise hooaja vastased Euroliigas

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui kaugele jõuab Kaunase Žalgiris järgmisel hooajal Euroliigas?
Kui kaugele jõuab Kaunase Žalgiris järgmisel hooajal Euroliigas? Foto: Stanislav Krasilnikov / Stanislav Krasilnikov/TASS

Eile selgus korvpalli Saksamaa meister, kui Müncheni Bayern teenis finaalseerias 3:2 võidu Berliini Alba üle. Sellega said selgeks meeskonnad, kes mängivad järgmisel hooajal korvpalli Euroliigas.

Koguni nelja meeskonnaga on esindatud Hispaania, kui Euroliigas jooksevad väljakule tiitlikaitsja Madridi Reali, Barcelona, Baskonia ja Gran Canaria pallurid. Hispaaniale järgneb kolme meeskonnaga Türgi – Istanbuli Anadolu Efes, Darüssafaka ja Istanbuli Fenerbahce.

Venemaa (Moskva CSKA ja Moskva oblasti Himki) ja Kreeka (Pireuse Olympiakos ja Ateena Panathinaikos) osalevad Euroliigas kahe meeskonnaga. Lisaks mahuvad 16 meeskonna hulka Milano Armani (Itaalia), Buducnost (Montenegro), Tel Avivi Maccabi, Kaunase Žalgiris ja värske Saksamaa meister Müncheni Bayern.

Eelmisel hooajal jõudsid Serbias Belgradis peetavale Euroliiga finaalturniirile CSKA, Fenerbahce, Real ja Žalgiris. Eesti korvpallisõprade lemmik Žalgiris lõpetas eurohooaja kolmanda kohaga, kui pronksimängus alistati põhihooaja võitja CSKA. Finaalis ei saanud Fenerbahce Reali vastu. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles