Lionel Messi MMide argipäev: ootus, vastutus, surve, eksimus, pettumus, lootus...

Ott Järvela
, vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mängus Islandi vastu penaltiga eksinud Lionel Messi jaoks on 11 meetri karistuslöögid suur probleem – ta on viimasest kümnest suutnud realiseerida vaid viis. FOTO: Imago/ulmer/michael Kienzler/scanpix
Mängus Islandi vastu penaltiga eksinud Lionel Messi jaoks on 11 meetri karistuslöögid suur probleem – ta on viimasest kümnest suutnud realiseerida vaid viis. FOTO: Imago/ulmer/michael Kienzler/scanpix Foto: Imago/ulmer/michael Kienzler/scanpix

Argentina-Islandi kohtumise 95. minutil teenib Argentina karistuslöögi umbes 28 meetri kaugusel väravast. Palli taha asub muidugi Lionel Messi. See on suure jalgpallikunstniku viimane võimalus lunastada pool tundi varasem penaltieksimus ning tuua kodumaale võit, mille ootuses on end Spartaki staadionile ühel või teisel nihverdanud viiekohaline arv argentiinlasi.

Hetk on vägev, pinge maksimaalne. Kõik teavad, et Messi tabab sääraseid karistuslööke väga hea protsendiga. Kas kahekordne maailmameister saab kohustusliku võidu kätte või kirjutatakse Islandi jalgpallisaagasse järjekordne peatükk imeloost? Just sellised momendid muudavad jalgpalli vastupandamatuks. Maagiline Messi või maagiata Messi?

Loe, mis Venemaa pealinnas edasi sai...

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles