Murray tegi aastase vigastuspausi järel tagasituleku

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andy Murray
Andy Murray Foto: TONY O'BRIEN / REUTERS

Kolmekordne Suure slämmi turniiri võitja Andy Murray (ATP 156.) astus täna uuesti platsile peale aasta pikkust vigastuspausi. ATP Queen's Clubi turniiril kaotas ta austraallasele Nick Kyrgiosele (ATP 21.) 6:2, 6:7 (4), 5:7.

Kuigi tagasitulek lõppes kaotusega, jäi Murray üldiselt siiski positiivseks, sest see oli tema esimene mäng peale eelmise aasta Wimbledoni turniiri, kus ta langes välja veerandfinaalis. Puusavigastuse tõttu käis ta selle aasta esimestel päevadel operatsioonil. Vigastusest taastumine võttis aega, kuid nüüd on Murray taas valmis mängima.

Esimeses setis mängis Murray nii, nagu poleks ta kunagi eemal olnudki. Ülikindlat mängu näidanud inglane suutis võita seti numbritega 6:2, kusjuures suutis ta ära päästa kolm murdepunkti. Teine sett kulges tasavägisemalt, kuid lõpuks kiires lõppmängus tuli tunnistada Kyrgiose 7:4 paremust. Kolmas sett oli samuti küllaltki võrdne, kuid 6:5 kaotusseisust kaotas Murray ka oma servigeimi ja nii võitis mängu australlane.

Kyrgios lausus BBC-le peale mängu, et tal on hea meel näha Murray'd tagasi platsil: «Ma mõtlesin selle peale, kui imeline on teda uuesti platsil näha. Oli hea Murray'd lõpuks võita, aga ma ei saa seda päriselt arvesse võtta.»

Tõenäoliselt astub Murray ka Wimbledoni turniiril, mis algab 2. juulil, kodupubliku rõõmuks platsile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles