Kanepi avas muruhooaja veenva võiduga

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaia Kanepi.
Kaia Kanepi. Foto: CHRISTIAN HARTMANN / REUTERS

Esimese asetusega Kaia Kanepi (WTA 46.) alistas Ilkley tenniseturniiri avaringis briti Maia Lumsdeni (WTA 422.) 6:3, 6:2.

Kuigi Kanepi kaotas avasetis kahel korral servi, sealhulgas matši avageimis, suutis ta vastase servigeimi omakorda kolmel korral murda, mis tähendas 32 minutit kestnud avaseti 6:3 võitu. Teises setis hoidis eestlanna oma servi kindlalt ning murdis vastase pallingu kahel korral, kindlustades 58 minutit kestnud matšis kindla võidu.

«See oli minu kolmas päev murul, seega oli mul alguses veidi raske. Kuid mida matš edasi, seda paremini ennast tundsin,» ütles eestlanna, keda segas matši alguses veidi ka tuul.

Kanepi sõnul on Ilkley turniir talle ettevalmistus Wimbledoniks.  «Olen õnnelik, et saan veel vähemalt ühe matši.»

Turniiri teises ringis kohtub Kanepi USA-d esindava Irina Falconiga (WTA 137.). Omavahel on naised kohtunud kahel korral. 2015. aasta Austraalia lahtistel jäi peale Kanepi 2:6, 6:4, 7:5, 2012. aasta Brüsseli turniiril võitis 6:2, 6:2 Falconi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles