Inglismaa koondist tabas väga ootamatu vigastus

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Inglismaa peatreener Gareth Southgate (paremal) ja kapten Harry Kane.
Inglismaa peatreener Gareth Southgate (paremal) ja kapten Harry Kane. Foto: ANTHONY DEVLIN / AFP / Scanpix

Inglismaa koondis sai täna ootamatu tagasilöögi osaliseks, kui üks koondise liikmetest sai vigastada. Õnneks on kõik mängijad terved. Aga koondise peatreener Gareth Southgate mitte.

Southgate sai vigastada, kui käis Inglismaa treeningbaasi lähedal jooksmas. Kukkumise tagajärjel nihestas ta õlga. «Ma ei saa enam sellise hooga tulevikus väravaid tähistada!» sõnas Southgate Inglismaa jalgpalliliidu koduleheküljele.

«Meil on suurepärane meeskond, meie arstid aitasid mind väga ruttu. Nad peaksid puhkama, sest me andisime mängijatele veidi vaba aega, aga minu pärast saavad arstid ikkagi tööd teha,» rääkis Southgate peale vigastuse saamist.

«Ma olen selle juhtumi pärast veidike kurb ainult selle pärast, et olin parajasti oma 10 kilomeetri rekordtulemust jooksmas!» naljates Southgate, kes ei paistnud vahejuhtumist ülearu morjendatud olevat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles