Hamilton: tahan tiitlit rohkem kui kunagi varem

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lewis Hamilton.
Lewis Hamilton. Foto: XPB / XPB Images/Press Association Images

Neljakordne vormel 1 maailmameister Lewis Hamilton (Mercedes) hoiab käimasoleval hooajal seitsme etapi järel üldarvestuses Sebastian Vetteli (Ferrari) järel teist kohta. Viienda meistritiitli püüdmiseks inglasel motivatsiooni jagub.

«Paljud erinevad asjad motiveerivad mind. Minu soov võita meistritiitel on suurem kui kunagi varem,» sõnas britt ajakirjale Paper Magazine. «Minu süda kuulub võidusõidule. On läinud palju aega, olnud pühendumist ja ohverdamist, et jõuda siia, kus ma praegu olen. Ma armastan seda, mida teen – võistlust ja väljakutset,» rääkis Hamilton.

Eeloleval nädalavahetusel peetakse hooaja kaheksas etapp, kui vormelid kihutavad Prantsusmaal Paul Ricardi nimelisel ringrajal. Prantsusmaa naaseb kuningliku vormelisarja karusselli kümneaastase vahe järel, kuid Paul Ricardi rada võõrustas vormel 1 hooaega viimati 1990. aastal.

«Ma ei oska öelda, milliseks see etapp kujuneb,» sõnas Hamilton. «Kas sellest tuleb sama igav sõit nagu Montrealis või hoopis põnev? Kas sõit nagu Bakuus? Mul pole õrna aimugi,» sõnas Hamilton, kes kaotab üldarvestuses Vettelile vaid ühe punktiga.

MMi punktiseis (7/21): 1. Vettel 121, 2. Hamilton 120, 3. Valtteri Bottas (Mercedes) 86, 4. Daniel Ricciardo (Red Bull), 84, 5. Kimi Räikkönen (Ferrari) 68, 6. Max Verstappen (Red Bull) 50.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles