McLaren on pidamas läbirääkimisi Daniel Ricciardoga

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Daniel Ricciardo.
Daniel Ricciardo. Foto: XPB / XPB Images/Press Association Images

Selle aasta lõpus lõppeb Daniel Ricciardo leping tema praeguse meeskonna Red Bulliga. Tänu sellele on temaga läbirääkimisi pidamas erinevad vormel 1 sarja meeskonnad. Teiste seas on austaallast oma ridadesse hakanud meelitama McLaren.

McLareni võidusõidudirektor Eric Boullier on välja öelnud, et nad on pidanud läbirääkimisi Ricciardoga, et teda uuest hooajast enda ridades näha. Kuigi McLareni meeskond pole viimase nelja aasta jooksul ühtegi poodiumit teeninud, siis ikkagi loodab meeskond austraallasega mingisugusele kokkuleppele jõuda.

See on selge, et hooaeg on jõudnud piisavalt kaugele, et hakata uue hooaja sõitjate peale mõtlema. «Loomulikult meile meeldib Daniel, ma tean teada ka personaalselt mitmeid aastaid. Ta teeb Red Bulliga väga head tööd,»vahendab Express Boullieri sõnu.

«Nii kaua, kuni sellise kaliibriga sõitja on saadaval, pead sa üritama läbirääkimisi pidada. Hetkel on veel liiga vara rääkida tulevastest tiimide nimekirjadest, niiet hetkel ei ole meil Ricciardoga midagi muud, kui tavaline viisakas diskussioon,» rääkis Boullier.

Daniel Ricciardo on hetkel vormel 1 sarjas hoidmas neljandat positsiooni, kaotades liidrile Sebastian Vettelile 37 punktiga. Ricciardo on sellel hooajal suutnud võita Hiina ja Monaco etapid. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles