Viis uskumatut fakti Saksamaa krahhi valguses

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saksamaa ründaja Mario Gomez kükitamas hetk pärast lõpuvile kõlamist nõutult Kaasani staadionil.
Saksamaa ründaja Mario Gomez kükitamas hetk pärast lõpuvile kõlamist nõutult Kaasani staadionil. Foto: Xinhua / Xinhua/Sipa USA

Saksamaa kaotas jalgpalli maailmameistrivõistluste kolmandas alagrupimängus täna 0:2 Lõuna-Koreale ja et Rootsi võitis teises mängus 3:0 Mehhikot, pudenes tiitlikaitsja turniirilt välja. Postimees toob F-grupi tulemuste valguses välja viis uskumatut fakti.

1. Kolmandat MMi järjest langes tiitlikaitsja turniirilt välja juba alagrupifaasis. 2010. aastal sai selle «saavutusega» hakkama Itaalia ja neli aastat hiljem Hispaania.

2. Saksamaa langes MMil alagrupiturniiril konkurentsist esmakordselt. Esimeses ringis on välja langetud ka korra varem, 80 aastat tagasi, ent toona algas MM kohe play-off'iga.

3. Mehhiklase Edson Alvarezi tänane omavärav tähendab seda, et esmakordselt MMi ajaloos on löödud ühel turniiril seitse omaväravat. Ja alagrupiturniir pole veel läbigi!

4. Lõuna-Korea lõi tänased mõlemad väravad sakslastele lisaminutitel, mis tähendab, et praeguseks hetkeks on 20% MMi ajaloo üleminutite tabamustest sündinud just tänavusel MMil (95-st 19).

5. Rootslane Ludwig Augustinsson tegi täna oma esimese pealelöögi MMil... Ja lõi kohe värava!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles