Neymar teesklemisest: ma ei saa seda kontrollida

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neymar
Neymar Foto: CHINE NOUVELLE/SIPA / CHINE NOUVELLE/SIPA

Brasiilia koondise tähtmängija Neymar on MMil igati tublilt mänginud, ent paljusid jalgpallisõpru häirib tema ülereageerimine vigadele. Neymari sõnul ei saa ta sinna midagi parata.

Neymari ülereageerimine kerkis sotsiaalmeedias ja ajakirjanduses eriti kuumaks teemaks pärast kaheksandikfinaali Mehhikoga, kui Miguel Layun 72. minutil väljaku kõrval istunud Neymarile jalale astus. Neymari sõnul rullus ta ühelt küljelt teisele sellepärast, et tal oli valus.

«See on keeruline teema. Ma ei saa seda kontrollida. Mulle astuti ebaausalt väljas pool mänguolukorda jalale ning sellist asja ei tohiks juhtuda,» lausus Neymar.

Neymar teenis mõistagi oma käitumise eest palju kriitikat, kuid see jalgpallurit ei huvita. «Kriitika või kiitus mind ei huvita, sest see võib suhtumisele mõjuda. Kriitikaga proovitakse mind eelkõige õõnestada,» ütles Neymar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles