Ühte Euroopa etappi ähvardab WRC sarjast väljaheitmine

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korsika MM-ralli võib tulevikus kalendrist kadunud olla, aga kinnitus selle kohta siiani puudub.
Korsika MM-ralli võib tulevikus kalendrist kadunud olla, aga kinnitus selle kohta siiani puudub. Foto: Toyota GAZOO Racing

WRC sarja kalendrit võib järgmisel aastal ees oodata oluline muutus. Nimelt pürgib lisaks Tšiilile veel MM-etapiks Jaapan, millele omakorda peaks ruumi aga tegema üks Euroopa etapp.

Jaapani MM-kandidaatralli peetakse novembris, kuid Motorspordi andmetel lisatakse ralli 2019. aasta kalendri esialgsesse listi, mis esitatakse FIA-le sügisel.

WRC promootorid on kinnitanud, et järgmisel aastal on 13 etapi asemel kavas 14 osavõistlust. Kui kavva võetakse Tšiili ja Jaapani etapid, peaks ühele neist ruumi tegema mõni Euroopa etapp. Motorspordi andmetel on selleks Korsika.

Nimelt on Korsika MM-ralli meeskondadele logistiliselt kulukas, samuti pole sellel etapi fännide kohapealne huvi kuigi suur.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles