Kes on MMil olnud kõige aktiivsemad mängijad? (1)

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nerymar.
Nerymar. Foto: FABRICE COFFRINI / AFP

Jalgpalli MM-finaalturniiril mängitakse täna esimesed veerandfinaalid, kui vastamisi lähevad Uruguay ja Prantsusmaa ning Brasiilia ja Belgia. Statistikaagentuur Opta on teinud vahekokkuvõtte kõige statistiliselt kõige aktiivsematest mängijatest.

Kõige rohkem on väravavahtidest tööd teinud Mehhiko väravavaht Guillermo Ochoa, kes säras MMil koguni 25 tõrjega. Tema Taani kolleeg Kasper Schmeichel on selles arvestuses teine 17 tõrjega.

Kõige täpsema söödujalaga on olnud Inglismaa koondise äärekaitsja Kyle Walker, kes on söötnud 95,5-protsendilise täpsusega. Teisel kohal on 0,1-protsendilise kaotusega tema koondisekaaslane John Stones. Selles tabelis on vaid mängijad, kellel on kirjas enam kui 200 sööduüritust.

Kõige rohkem pallipuuteid vastaste karistusalas on kirja saanud Neymar (48). 16 pallipuudet vähem on kirjas Belgia staaril Eden Hazardil.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles