FC Flora noormängija liitub Viljandi Tulevikuga

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Kask
Kristjan Kask Foto: Viljandi JK Tulevik

Viljandi jalgpalliklubi Tulevik tegi suvise üleminekuakna raames esimese täienduse: käimasoleva hooaja lõpuni kestva laenulepingu alusel mängib Viljandi klubi kollases särgis senine FC Flora duubelrivistuse mängija, 19-aastane ründaja ja poolkaitsja Kristjan Kask.

Plaani oma Premium Liiga tuleristsed just Viljandis saada, peab teistegi Eesti kõrgliigaklubide huviorbiidis olnud Kask kergelt tulnud otsuseks: «Viljandi Tulevik on viimastel aastatel jõuliselt näidanud, et siin usaldatakse noori mängumehi ja neile jagub ohtralt mänguaega,» kommenteeris ta.

«Mullu säras siin minu koduklubi-kaaslane Herol Riiberg ja suure sammu edasi tegi äsja Floraga liitunud Vlasi Sinjavski. Tänavu on Tuleviku oma noored teinud võimsa tõusu. Usun, et Viljandi õhustik ning head tingimused tööks, treenimiseks ja jalgpallile keskendumiseks tulevad kasuks mullegi,» rääkis Kask.

Noore palluri liitumise üle tunneb heameelt ka klubi peatreener Sander Post, kes ütles, et Tulevikus ründava poolkaitsja rolli täitma hakkava Kristjan Kase liitumine annab Tulevikule juurde koosseisu sügavust ning ründemängu variatsioone.

Esimene võimalus Tuleviku särgis võib Kask saada 20. juulil, kui Premium Liiga 19. vooru mängus kohtutakse Kase koduklubi Tallinna FC Floraga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles