Galerii: Vabaduse väljakul vaatasid MMi nii Tarmo Tiisler, noored jalgpallurid kui ka kajakas

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Vabaduse väljakul suurel ekraanil näidatud jalgpalli MMi veerandfinaali Uruguay ja Prantsusmaa vahel oli eeskätt vihmasevõitu ilma tõttu vaatamas üsna vähe inimesi. 

Pealtvaatajate seast võis aga leida nii armastatud jalgpallikommentaatori Tarmo Tiisleri, väikesed jalgpallipoisid kui ka ühe jalgpallihuvilisest kajaka. Vabaduse väljakul näeb suurelt ekraanilt kõiki veerandfinaale, poolfinaale ja finaali.

«Rõõm on näha, et tallinlased spordi vastu nii suurt huvi tunnevad. Loodame, et kõik jalgpallifännid austavad üksteist ning ei võta üritusele kaasa alkohoolseid jooke, eriti klaastaaras. Jalgpall on spordipidu väikestele ja suurtele. Seega tasub meeles pidada, et Vabaduse väljakul võivad kohal olla ka pered lastega. Et ühisvaatamine mööduks mugavalt ja turvaliselt oleme taganud sinna turvateenuse ja välikäimlaid ning pöörame palju tähelepanu, et improviseeritud tribüünid oleksid puhtad mängude ajal ja järel,» ütles Kesklinna vanem Vladimir Svet. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles