Venus Williams langes Wimbledonis samuti konkurentsist

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Venus Williams.
Venus Williams. Foto: FILIPPO MONTEFORTE / AFP

Viiekordne Wimbledoni turniiri võitja Venus Williams kaotas täna kolmandas ringis Kiki Bertensile. Williamsi väljalangemine tähendab, et Wimbledonis on välja kukkunud kaheksa esikümne asetusega naismängijat.

Williams kaotas täna 2:6, 7:6(4), 6:8 maailma 20ndale reketile Bertensile. Samal ajal kukkus välja ka Williamsi kaasmaalane Madison Keys, kes oli turniiril kümnenda asetusega. Kuna mõlemad ameeriklannad kukkusid täna välja, siis kümne esimese asetusega mängijatest on mängima jäänud veel kaks: esimese asetusega Simona Halep ja seitsmenda asetusega Karolina Pliskova.

Esimeses setis oli Williams selgelt halvem kui Bertens, ning ameeriklanna ei suutnud hollandlannale midagi vastu panna. Teises setis leidis Williams mingit kindlust ning suutis otsustavatel hetkedel suutis ta oma paremuse maksma panna. Siiski ei piisanud sellest, et mäng enda kasuks keerata, kuigi ka kolmandas setis oli mäng võrdne.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles