Gross võitis Läti ralli meistrivõistluste neljanda etapi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Georg Gross
Georg Gross Foto: Rein Luik

Laupäeval ja pühapäeval sõideti Lätis Jekabpils-Madona ralli, mis kohalike meistrivõistluste neljandaks etapiks. Ralli võitsid ülivõimsalt Ford Focus WRC autoga sõitvad Georg Gross ja Raigo Mõlder, vahendab ruudulipp.ee.

Kokku üheksast katsest koosnenud rallil ei andnud Gross ja Mõlder ära ühtegi katsevõitu ja nii oli nende edu finišis Deividas Jociuse ja Gediminas Žliubase (Mitsubishi) ees kaks minutit.

Esimesed kaks kuulusid A plus klassi, N-rühma kiireimad olid kolmanda koha saanud Andis Neikšāns ja Pēteris Dzirkals (Mitsubishi EVO X). Neile kaotasid 52 sekundiga N-rühma teised Māris Neikšāns ja Ringolds Bērziņš (Mitsubishi EVO X).

Selle klassi kolmas koht läks ralipaarile Jānis Dūcis Guntis Kampe (Mitsubishi), kellel tuli kaotust teisele kohale 29 sekundit. Roland Murakas ja Kalle Adler (Mitsubishi EVO IX) olid N-rühma viiendat ja absoluudi kaheksandad, kaotust klassivõitjatele tuli pea kolm minutit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles