Barcelona klubiga liitus noor Brasiilia vutitalent

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arthur Melo
Arthur Melo Foto: https://twitter.com/BarcaUniversal

FC Barcelona teatas, et nendega on liitunud Arthur Melo, kes siiani oli mängimas Brasiilia kõrgliigas Gremio meeskonna ridades.

Melo sõlmis Barcelonaga lepingu juba märtsis, kuid nüüd teatati avalikult mehe üleminekust. 21-aastane brasiillane sõlmis Barcelonaga kuue aasta pikkuse lepingu. Melo läks Barcelona klubile maksma 31 miljonit eurot, millele võib veel lisanduda 9 miljonit.

Melo aitas Brasiilias oma koduklubil Gremiol võita Copa Libertadores'i, mis on Lõuna-Ameerika vastand Euroopas aset leidvale Meistrite Liigale. Melo aitab Barcelona klubis täita keskväljal tekkinud meeste puudust, kuna klubist lahkusid nii Andres Iniesta kui ka Paulinho.

Lisaks Paulinho ja Iniesta lahkumisele oli vaja Melo ruttu meeskonda tuua, kuna keskväljal hakkas mehi puudu tulema ka Barcelona reservmeeskonnas. Nimelt puudub reservmeeskonnast ka Carles Alena, kes vigastas hooaja lõpus raskelt oma põlve, ning peab selle tõttu pikalt eemal olema.

Barcelona klubi lausus, et Melo liitumine peaks tagama 400 miljoni eurose klausli, mida klubid täitma peavad. Selline probleem leidis aset siis, kui klubist oli lahkumas Neymar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles