Kes võidab Viru ralli?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Georg Gross.
Georg Gross. Foto: Arvet Mägi / Virumaa Teataja

Täna algab Rakveres Viru ralli, kus osaleb 69 rallipaari, Eestist, Soomest, Lätist, Venemaalt ja Ukrainast.

Ralli avatakse Rakvere keskväljakul kell 17. Sealt edasi suunduvad kõik meeskonnad Kehala paarisrajale, kus antakse avakatsele start kell 17.25.

Võistlejate eesotsas on Georg Gross oma Ford WRC masinaga. Rallisõprade maiuspalaks on kindlasti N-rühma autoga rajale naasev Rainer Aus koos kaardilugeja Rein Jõessarega. Kodupubliku ees näitavad oma oskusi ka WRC Academy hooaja liidrid Egon Kaur koos kaardilugeja Mait Laidveega.

Avapäeval sõidetakse ainult kolm katset, kuid laupäeval läheb tõsiseks kihutamiseks. Sõitjad peavad läbima veel 6 katset. Ralli pressiesindaja Ivo Kallasmaa sõnul toimuvad vaatemängulisemad sündmused põhiliselt Kehala rallipargis.

«Mõeldud on ka pealtvaatajate peale, sest laupäeval, kui rallimehed on oma boksipeatuses, sõidab Kehalas Urmo Aava ja tema kaardilugejaks on Koit Toome, kes hüppab rallimasinast otse lavale ja annab kontserdi,» rääkis Kallasmaa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles