Fotod: Serena Williams marssis kümnendat korda Wimbledoni turniiri finaali

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Wimbledoni tenniseturniiri naisüksikmängu finaalis kohtuvad sakslanna Angelique Kerber (WTA 10) ja ameeriklanna Serena Williams (WTA 181). Kui Kerber sai päeva esimeses poolfinaalis jagu Läti lootusest Jelena Ostapenkost (WTA 12), siis Williams alistas Kerberi kaasmaalanna Julia Görgesi (WTA 13).

36-aastasel Williamsil kulus matši võitmiseks üks tund ja kaksteist minutit. Avaseti võitis Williams 6:2, kusjuures seisul 2:2 võitis neli geimi järjest. Teises setis jätkas ameeriklanna seisuliselt sealt, kus esimese pooleli jäi, minnes kiirelt 5:2 juhtima. Siis suutis Görges küll murda Williamsi servi ja vähendada vahe neli-viiele, ent kohe seejärel murdis Williams omakorda kuivalt sakslanna servigeimi ja vormistas nii matšivõidu.

Serena Williams jõudis Wimbledonis finaali kümnendat korda. Senisest üheksast finaalist on ta võitnud seitse, viimati tunamullu. Eelmisel aastal Williams Wimbledonis teatavasti ei mänginud, sest ootas oma esiklast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles