Chelsea uus peatreener: olen meeskonna inimene, mitte eriline

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andre Villas-Boas
Andre Villas-Boas Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalliklubi Chelsea uus peatreener Andre Villas-Boas andis pärast ametisse astumist oma esimese pressikonverentsi.

Meedias on Villas-Boasi nimetatud «uueks Mourinhoks», võrreldes teda Chelsea eelneva juhendaja Jose Mourinhoga.

Pressikonverentsil uuriti temalt, mis hüüdnime ta endale ise annaks, selle peale vastas Villas-Boas: «Võite mind kutsuda meeskonna inimeseks, mulle meeldib gruppi koos hoida, ma ei ole «eriline», vihjates enda tuntud kolleegile Mourinhole.»

«See ei ole ühe-mehe show, on vaja luua empaatiat, ambitsiooni ja motivatsiooni kõigile meeskonna liikmetele. Kutsuge mind grupi inimeseks, kuna tahan meeskonda koos hoides olla edukas,» lisas Villas-Boas. «Tunneme kohustust lüüa väravaid, jalgpall peab olema hea vaatemäng, just fännidele, ja seda me üritame ka teha.»

Villas-Boas rääkis pressikonverentsil, kui raske oli tal Portost lahkuda, olles võitnud kohe oma esimesel hooajal Euroopa karirka. «Porto on minu klubi ja jääb selleks alati, ma tundsin ennast seal hästi, meil oli edukas aasta,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles