Pajusalu sai Luzerni MK-etapil 12. koha, neljapaat oli 11.

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaisa Pajusalu.
Kaisa Pajusalu. Foto: Fred Killing

Kaisa Pajusalu sai Luzerni sõudmise MK-etapil naiste ühepaadil 12. koha, vähem kolm nädalat tagasi loodud paarisaeruline neljapaat oli 11, vahendab Sõudeliit.

Pajusalu 12. koht näitab, et augustikuisel MMIl on tal head võimalused olümpiapileti lunastamiseks. Et OMile jõuda, peab eestlanna mahtuma 11 parima sekka.

Samamoodi nagu ka meeste paarisaeruline neljapaat. Luzernis jäädi B-finaalis eelviimaseks ning kokkuvõttes kuulus neile 11. koht.

Eesti meeste paarisaeruline neljapaat koosseisus Andrei Jämsä, Tõnu Endrekson, Vladimir Latin ja Joosep Laos konkureerisid koos Itaalia, Prantsusmaa, Sloveenia, Venemaa ja Ukraina nelikutega ja edestasid ajaga 5.57,88 vaid Itaaliat (6.07,06).

B finaali võitis resultaadiga 5.51,09 Venemaa. Teine oli Sloveenia (5.53,10ga), kolmas Ukraina (5.53,17) ja neljas Prantsusmaa (5.54,93).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles