ManU võib teha hollandlasest meeskonna suurima palgaga mängija

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wesley Sneijder
Wesley Sneijder Foto: SCANPIX

Manchester United on väidetavalt päris lähedal, et hankida enda ridadesse hollandlasest poolkaitsja Wesley Sneijder, kes kuulub praegu Milano Interi ridadesse.

ManU on väidetavalt valmis Sneijderi eest maksma itaallastele 40 miljonit eurot, kirjutab Sportsmail.

Sneijder on olnud pikalt ManU vaateväljas ning sel suvel on teda peetud klubi suurimaks sihtmärgiks. Siiski valmistab inglastele muret Sneijderi suur palgasoov.

Nimelt soovib Sneijder Inglismaal teenida 290 000 eurot nädalas. Praegu teenib hollandlane Interis 195 000 eurot nädalas, kuid Inglismaal on maksud tunduvalt kõrgemad ja seega kaotaks ta senise palganumbri juures ManU-s kõvasti raha.

Praegu teenib ManUs suurimat palka Wayne Rooney, kelle töötasuks on 250 000 eurot nädalas. Selleks, et Sneijderi neto sissetulek oleks suurem kui praegu Itaalias, siis peaks tema palganumber Inglismaal ületama Rooney oma.

«Selles ongi küsimus, kas Wesley võtab vastu palganumbri, mis paneks ta Wayne’iga samasse kategooriasse,» sõnas ManU allikas.

Sel suvel on ManU enda ridadesse juba hankinud David de Gea, Phil Jonesi ja Ashley Youngi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles