Politseinik tappis endise Ameerika jalgpalluri

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Turner 1979. aastal
David Turner 1979. aastal Foto: Internet

Pühapäeva varahommikul sattus endine Ameerika jalgpallur David Turner Californias Bakersfieldis asuva toidupoe ees politseiga sõnelusse, mis lõppes sellega, et üks neist tulistas Turneri tema 19-aastase poja silme all surnuks.

Pisut enne kella üht öösel kutsuti politsei Bakersfieldi toidupoe juurde, kuna poemüüja sõnul meelitas kamp alaealisi võõraid täiskasvanuid neile alkoholi ja sigarette ostma, vahendab AP.

Kui politsei kohale jõudis, astus Turner parajasti koos alkohoolsete jookidega poest välja, seltsiks tema 19-aastane poeg ning üks 16-aastane poiss.

Kerni maakonna šerifi sõnul oli Turner alguses koostööaldis, kuid ühel hetkel lõi üht politseinikku õllepurke täis kotiga vastu pead. Seepeale haaras teine politseinik oma relva ja tulistas Turnerit.

56-aastane Turner suri samal ööl haiglas.

Turner mängis NFLis aastatel 1978-1980 Cincinnati Bengalsi ridades. Pärast NFLi karjääri lõppu käis Turneri elu allamäge, tal ei õnnestunud tööd leida ning ta sattus tihti seadusega pahuksisse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles