Rallilegendi tunnustus: Tänakust saab praegu vaid ülivõrdes rääkida!

MAAA
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

«Iga maailmameister ei pruugi olla meister, aga Ott on juba küps. See, kui palju ta vajutab või peab tagasi hoidma, see ongi meistri omadus. Minu arvates saab temast praegu ikka ülivõrdes rääkida,» hindab Rally Estoniat jälgiv rallilegend Raido Rüütel.

Kas eestlastel on ralligeen sees? «Eestlases on nii hea soogeneetiline baas tootmaks Õunpuid, Tänakuid, Märtineid. Jumal, neid tuleb kogu aeg! Need maailmameistrid liiguvad praegu siin ringi isa kukil!»

Kes on aga Eesti kõigi aegade andekam rallisportlane?

«Kümme aastat tagasi oleksin ma öelnud, et ma peaaegu ei teeks vahet Vello Õunpuul ja Hans Rüütlil. Ja siis Markko Märtin oleks kolmas, kes on ääretult andekas, ääretult sümpaatne. Täna jäävad paraku need teisele - kolmandale - neljandale kohale. Ott on nii küps! Muidugi loob meeskond vaieldamatult talle need tingimused ning teha kõike nii, et vaid tema suudab sõita.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles