William Gallas: Arsenali riietusruumis käib sõda

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
William Gallas
William Gallas Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalli meistriliigas neljandal kohal paikneva Arsenali klubi kapten Williams Gallas avaldas, et meeskonnas valitseb tõeline killustatus ning et mehed pole piisavalt julged, et Inglismaa meistritiitlit võita.

Avameelses intervjuus tunnistas Gallas, et mitmed tülid Arsenali riietusruumis tekitavad temas masendust, vahendab Eurosport.

Prantslase sõnul oli üks meeskonnakaaslane teda mängu ajal solvanud, kuid ei nõustunud, et just tema on pidevates hõõrdumistes süüdi. «Kuna ma olen kapten, tulevad mängijad mulle rääkima, kui neil kellegi teisega mingi probleem on,» ütles Gallas. «Eelkõige kaebavad nad ühe mängija peale. Läksin temaga matši ajal rääkima ja ta solvas mind.»

«Püüan end veidigi kaitsta ning seetõttu ei soovi ma ühtegi nime avaldada,» lisas Gallas. «Mina olen 31-aastane, kõnealune mängija on minust kuus aastat noorem.»

25-aastased on Arsenalis Robin van Persie, Emmanuel Eboue ja Eduardo da Silva, kes on veebruarikuust saadik vigastatud olnud.

Gallas’ sõnul võib meeskonna killustatus rikkuda nende võimaluse medaliheitluses kaasa rääkida.

Ta tõi näiteks, et üks intsident leidis aset Arsenali 4:4 viigimängus Tottenhamiga oktoobri lõpus. «Pärast esimest poolaega tekkis üks probleem, ütlesin poistele, et tegeleme sellega alles pärast mängu, mitte vaheajal,» meenutas Gallas. «Peame aru saama, et selleks, et võita meistritiitel, tuleb igas mängus endast kõik anda. Meie vastas on meeskonnad, kes ei karda meie vastu mängida, nad ei karda meid alistada ja see on väga ohtlik.»

«Kui sellised lahingu toimuvad, pole me piisavalt julged,» jätkas Gallas. «Minu arvates peame käituma nagu sõdurid, nagu sõdalased. Osad meeskonnad saavad sellega väga hästi hakkama, peaksime olema valmis neile samamoodi vastu astuma.»

Gallas’ tõdes, et möödunud laupäeval kaotati kodus 0:2 Aston Villale seetõttu, et nad ei mänginud ühtse meeskonnaga. Nädal varem olid nad jagu saanud Manchester United'ist.

«Manchesteri vastu võitlesime veel kui üks meeskond,» möönis Gallas. «Aga kui lõpetame üheskoos võitlemise, hakkab mäng vaikselt lagunema. Niimoodi juhtus ka Villa vastu mängides.»

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles