Täht ja Kollo jõudsid rannavolle etapil poolfinaali, Eesti esiduo jäi finaalis kaotajaks

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saalikoondislased Robert Täht ja Kristo Kollo Pärnus peetud EEVZA etapil.
Saalikoondislased Robert Täht ja Kristo Kollo Pärnus peetud EEVZA etapil. Foto: volley.ee

Eesti rannavolle esiduo Kusti Nõlvak - Mart Tiisaar sai Pärnus peetud EEVZA etapi finaalis Venemaa paarilt Andrei Bolgov - Vladislav Ermilovilt 1:2 (21:17, 19:21, 12:15) kaotuse ja teenis turniiril teise koha nagu eelmiselgi aastal.

Igati soliidse turniiri tegid ka Eesti saalikoondislased Robert Täht ja Kristo Kollo, kes jõudsid pronksimänguni, kus tuli Venemaa paarilt Vasili Andrianov - Anton Safonovilt vastu võtta 1:2 (21:13, 20:22, 10:15) kaotus, vahendab Volley.ee.

Nõlvak ja Tiisaar rääkisid pärast kohtumist, et finaalivõit jäi mitmete erinevate detailide taha. «Paljud detailid, mis olid paigast ära päris palju ja kokku tegid sellise «kompoti» ja olime oma mängust päris kaugel,» kommenteeris Tiisaar viimast matši ja lisas, et nautis kodupubliku ees mängimist väga. Lõppenud turniirilt on Nõlvakul ja Tiisaarel finaalikaotusele vaatamata palju kaasa võtta. «Väga palju kogemusi eelkõige, eriti nende olukordade lahendamine, kui jääme kaotusseisu,» ütles Nõlvak.

Kvalifikatsioonist alustanud ja lõpuks neljanda koha saanud Täht ja Kollo tõdesid, et rannavõrkpall on saali omast tunduvalt raskem, samas ei välistanud mehed ka tulevikus samas koosseisus võistlemist. «Respekt rannavõrkpallurite vastu tõusis kõvasti. Kui pidevalt treeniks, eks siis keha harjuks ära, lisaks ma väga säästvalt ei mängi rannas, üritan seda saaliasja ajada ja see võtab väga läbi,» kommenteeris Täht.

Kollo sõnul oli saalikoondisekaaslasega väga hea koos mängida. «Pull oli! Kuigi eelnevatel nädalatel oli mõningaid hetki, kus me veidi kahtlesime oma otsuse õigsuses, aga praegu küll Robi ees müts maha ja oli igati õigustatud otsus. Oli väga lahe nädal,» sõnas Kollo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles