Rätsep oli Euroopa meistrivõistlustel kokkuvõttes viies

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Priit Rätsep.
Priit Rätsep. Foto: Martin Mand

Eesti krossisõitja Priit Rätsep (Red Moto Honda Racing) sai Saksamaal Gaildorfis sõidetud Euroopa meistrivõistluste viimasel etapil MX2 klassis kokkuvõttes seitsmenda koha ja ning oli EMi üldarvestuses viies.

Priidu enda sõnul ei oleks kõikide asjada sobimise korral Euroopa meistritiitel sugugi ulme olnud, kirjutab ruudulipp.ee.

«Ise rikkusin asjad ära, seal oli mul hea stardikoht, peale eelkvalifikatsiooni said puud kolmandana valida. Sain aga kehva stardi ja lõpetasin sõidu oma grupi seitsmendana. See tähendas sõitudes 14. stardikohta ja siis enam häid kohti järel pole. Esimese sõidu start oli kehva ja suutsin end välja sõita üheksandaks. Teises sõidus olin vahepeal kuues, tegin apsu ja lõpetasin kaheksandana,» rääkis Rätsep.

Hooaja kokkuvõttes kuulus Priit Rätsepale viies koht, tiitli võitnud Romain Febvre’le kaotas ta 43 punktiga, poodiumi madalamast astmest jäi puudu kaheksa punkti.

«Lõppkokkuvõttes saab ju hooajaga rahule jääda, lõpus oli kiirus korralik ja minu nimele jäi ka üks etapivõit Kegumsis, kus võitsin mõlemad sõidud. Hooaja algus kahjuks ei õnnestunud (kahelt esimeselt etapilt tuli kümme punkti, kolmandalt aga juba 29). Esimesed viis sõidavad siin ikkagi üsna samas tempos ja julgen seeläbi öelda, et Euroopa meistritiitel poleks kindlasti ulme olnud. Kõigil oli siin sellel hooaja probleeme, keegi peajagu üle teistest ei olnud,» võttis Rätsep hooaja kokku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles