Vettel Leclerci meeskonda ei oota: eelistaksin jätkata sama koosseisuga

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastian Vettel.
Sebastian Vettel. Foto: HZ/PIXATHLON/SIPA / HZ/PIXATHLON/SIPA

Ferrari piloot Sebastian Vettel usub, et meeskond ei tohiks kiirustada kooseisu vahetamisega ning Charles Leclerci toomine uueks hooajaks ei ole kindlasti vajalik liigutus.

Esimest hooaega vormel 1 sarjas sõitev Leclerc on suutnud silma jääda juba paljudele fännidele ja ka meeskondadele. Häid esitusi näidanud Monaco sõitja suutis juba oma karjääri neljadandal F1 etapil sõita välja kuuenda koha. Nii on vaid 20-aastast pilooti jahtimas mitmed tippvõistkonnad, kuid enim seostatakse Leclerci Ferrariga.

Kui Vettelilt küsiti, keda ta eelistaks uuel hooajal oma meeskonnakaaslasena näha, vastas sakslane: «Ma oleksin rahul, kui me jätkaksime sama koosseisuga, aga mina ei ole see, kes neid asju otsustab.»

«Ma usun, et Charles'i ootab ees imeline karjäär, ta on väga hea. Ta on meeldiv inimene ja ta on tõsiselt kiire, tal on kõik asjad olemas, et saada heaks sõitjaks. Mina arvan, et ta ei peaks kiirustama,» rääkis Vettel, kui uurimise alla tuli Leclerci variant uuel hooajal Ferrari meeskonnas.

«Ta on noor ja millegi pärast üritavad noored alati väga ruttu kõike saavutada ja ära teha. Tal on aega küll ja veel. Ma ei tea, kes minu kõrval uuel hooajal sõitma hakkab. Kui ma päris aus olen, siis mul ei ole väga vahet, kes minu meeskonnakaaslaseks saab. Mina tean, et ma saan uuel hooajal sõita ning muu ei ole tähtis,» rääkis Vettel.

Hetkel vormel 1 sarja juhtiv Vettel lisas, et ta on tõeliselt õnnelik, kui ta peaks jätkama koostööd Kimi Räikköneniga: «Mulle Kimi meeldib. Me saame hästi läbi ja meil pole ühtegi probleemi olnud. Vahel meenub, kuidas ma talle otsa olen sõitnud ja kokku põrganud, aga ta suudab nende asjadega tõeliselt hästi leppida.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles