Lampard ja Scholes mõistavad mängimast keeldunud Tevezit

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paul Scholes
Paul Scholes Foto: AP / Scanpix

Londoni Chelsea tegevjalgpallur Frank Lampard ja Manchester Unitedi legend Paul Scholes mõistavad inimlikul tasandil mängimast keeldunud Manchester City Carlos Tevezit.

«Ma küll ei näinud täpselt, mis Münchenis juhtus, kuid saan tema (Tevezi) frustratsioonist aru,» sõnas Lampard, kelle sõnul oli argentiinlase otsus siiski vale. «Mõned inimesed võtavad valel ajal vastu valesid otsuseid ja kahetsevad seda hiljem.»

Kuigi Lampard inimlikul tasandil mõistab Tevezi käitumist, siis ise ta samamoodi talitanud poleks.

«Ma ei kujutaks ette, et ma peatreeneri käsust keelduksin,» kinnitas inglane.

Tevezile avaldas toetust ka Scholes, kes ise samamoodi karjääri jooksul ühe korra käitunud.

«Ma tean, mida Carlos tunneb. Ta ilmselt arvab, et peatreeneril (Roberto Mancini) on isiklikult tema vastu midagi ja ta käitub meelega nii. Pole ka imestada, kuna Carlos oli eelmisel hooajal nende parim mängija ja pole kahtlust, et City on temaga parem meeskond,» märkis Sholes.

2001. aastal astus Scholes ise ManU peatreeneri Alex Fergusoni käsu vastu, kui keeldus mängimast teise ešeloni meestega liigakarika mängus Londoni Arsenali vastu.

«Ma ei tea kuidas ma olin nii julge ja loll. Olen seda sammu kahetsenud,» meenutas Scholes, kes kartis, et pärast sellist käitumist näidatakse talle Inglismaa kuulsaima klubi juures ust. «Hiljem mõistsin, et käitusin valesti ja vabandasin. Mulle määrati trahv, kuid õnneks mind ei eemaldatud meeskonnast.»
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles