NHL algas tiitlikaitsja kaotusega

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Philadelphia Flyersi mängijad rõõmustavad tiitlikaitsja alistamise üle.
Philadelphia Flyersi mängijad rõõmustavad tiitlikaitsja alistamise üle. Foto: SCANPIX

Valitseva meistri Boston Bruinsi jaoks algas uus jäähokiliiga NHL hooaeg kurvalt, kui neile külla sõitnud Philadelphia Flyersi meeskond rikkus 2:1 võiduga piduliku õhtu, mis algas meistritiitlit tähistava bänneri lae alla tõmbamisega.

Flyersi üheks kangelaseks kerkis üle kolme aasta taas NHLis mängiv tšehhi hokistaar Jaromir Jagr, kes sai kirja oma NHLi karjääri 1600. resultatiivsuspunkti, kui andis Claude Giroux viigiväravale eelnenud söödu, vahendab ERR Sport.

Kõik matši väravad visati avakolmandikul, kui Brad Marchand oli arvulises ülekaalus Bostoni 10. minutil juhtima viinud ning kolmandiku viimasel minutil jõudis Flyers Giroux viskest esmalt viigini ja 47 sekundit hiljem läks Jakub Voraceki tabamusest ka juhtima.

Teistes peetud kohtumistes alistas Toronto Maple Leafs 2:0 Montreal Canadiensi ning Pittsburgh Penguins oli karistusvisete järel 4:3 üle Vancouver Canucksist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles