Permi Amkar sai Venemaal kindla võidu, Vassiljev istus pingil

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konstantin Vassiljev.
Konstantin Vassiljev. Foto: SCANPIX

Venemaa jalgpallimeistrivõistlustel alistas Konstantin Vassiljevi koduklubi Permi Amkar koduväljakul 3:1 Krasnodari Kubani.

Kahes viimases Eesti koondise kohtumises hiljutise vigastuse tõttu vahetusest sekkunud Vassiljev alustas ka Amkari ridades täna pingil, kuid mänguaega talle siiski ei jagunud.

Võitjate poolel olid täpsed serblane Nikola Mijailovic (3. minutil), horvaat Jospip Kneževic (58. minutil) ja venelane Nikita Burmistrov (75. minutil). 84. minutil jäi Amkar vähemusse, kuna teise kollase kaardi teenis Kneževic. Kuban lõi oma auvärava kohtumise lisaminutitel.

Dmitri Kurglovi tööandja FK Rostov kaotas eile võõrsil 0:2 FK Krasnodarile. Kruglov vaatas kohtumist pingilt.

Turniiritabelis hoiab Rostov 28 silmaga kümnendat ja Amkar 27 punktiga 11. kohta. Sergei Pareiko endine tööandja Tomski Tom on 20 punktiga viimasel ehk 16. kohal.

Tabeliliider on Peterburi Zenit 54 punktiga, teine on Moskva CSKA 52ga ja kolmas Moskva Dinamo 51ga. Suurkulutaja Mahhatškala Anži on 41 silmaga alles kaheksas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles