Neuville: oleksin tahtnud tiimilt samasugust abi nagu sai Ogier

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Thierry Neuville Soome rallil.
Thierry Neuville Soome rallil. Foto: LEHTIKUVA / REUTERS

Autoralli MM-sarja üldliider Thierry Neuville (Hyundai) sooviks oma meeskonnakaaslastelt saada samasugust abi nagu sai Sebastien Ogier Soomes oma tiimikaaslastelt.

Ogier tõsteti Soome rallil tänu tiimikorraldustele viiendaks, Neuville’i laeks jäi aga üheksas koht. Ilmselt oleks ka Hyundai vajadusel Neuville’i aidanud, kuid Andreas Mikkelsen oli kõrgest mängust väljas juba pärast avapäeva, Hayden Paddon oli aga Neuville’i jaoks liige kiire.

Kokku suutis Ogier Soome ralliga vähendada kaotusseisu MM-arvestuses kuue punkti võrra, mis tähendab, et Neuville’ist jääb ta nüüd maha 21 silmaga.

«Mul oleks väga hea meel olnud, kui mind oleks samamoodi aidatud. Vähemalt aitas Craig Breen mind punktikatsel,» tänas Neuville Citroeni pilooti. Nimelt suutis Breen punktikatsel Ogier'd edestada 0,012 sekundiga, jättes prantslase esimesena Powerstage'il punktita.       

«Kui M-Sport poleks tiimikorraldusi jaganud, oleks Ogier olnud seitsmes ja mina üheksas. Aga see on osa rallist ning mul pole midagi selle vastu. Ka meie oleksime võimalusel sama teinud. Me ei teinud Soomes soovitud tulemust, aga kokkuvõttes ei läinud meil ka kõige hullemini,» ütles Neuville.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles