Liverpool lõpetas kontrollmängud võidukalt, Klavani hooaja algus kahtluse all

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hooajal 2017-18 on Klavan enne Meistrite liiga finaali käinud Liverpooli eest väljakul 28-s kohtumises, neist 20-s on ta kuulunud algkoosseisu. Märtsi lõpus Postimehele antud intervjuus sõnas Klavan: „Kui sellises keskkonnas suudad mängida ja teatud hulk mänge on juba kogunenud, siis tead, et see on sinu enda väljavõideldud koht. Kohe kindlasti olen sellega väga rahul. Väga paljud ju arvasid, et mul ei kogune nii palju mänge. Tõsi, ma pole olnud läbi hooaja põhimees, aga mängude arvuga olen juba tõestanud, et minu koht on selles meeskonnas.“ Peatreener Jürgen Klopp on eestlasega igati päri, sest märkis kaks nädalat tagasi, et klubi on huvitatud Klavani 2019. aasta suveni kestva lepingu pikendamisest.
Hooajal 2017-18 on Klavan enne Meistrite liiga finaali käinud Liverpooli eest väljakul 28-s kohtumises, neist 20-s on ta kuulunud algkoosseisu. Märtsi lõpus Postimehele antud intervjuus sõnas Klavan: „Kui sellises keskkonnas suudad mängida ja teatud hulk mänge on juba kogunenud, siis tead, et see on sinu enda väljavõideldud koht. Kohe kindlasti olen sellega väga rahul. Väga paljud ju arvasid, et mul ei kogune nii palju mänge. Tõsi, ma pole olnud läbi hooaja põhimees, aga mängude arvuga olen juba tõestanud, et minu koht on selles meeskonnas.“ Peatreener Jürgen Klopp on eestlasega igati päri, sest märkis kaks nädalat tagasi, et klubi on huvitatud Klavani 2019. aasta suveni kestva lepingu pikendamisest. Foto: Reuters/Andrew Yates/Scanpix

Eesti jalgpallikoondise kapteni Ragnar Klavani koduklubi Liverpool alistas viimases hooaja-eelses kontrollkohtumises Torino 3:1.

Liverpooli väravad lõid Roberto Firmino 21., Georginio Wijnaldum 24. ja Daniel Sturridge 87. minutil. Itaallaste tabamus kanti 31. minutil Andrea Belotti arvele.

Inglased pidid läbi ajama reievigastust raviva Klavanita, kelle osalemine 12. augustil Premier League esimese vooru kohtumises kodus West Ham Unitedi vastu on samuti kahtluse all. «Ragnar ja Joel (Matip – toim.) võib-olla ei mängi, aga me ei vaja 12 keskkaitsjat, vaid kahte,» sõnas Liverpooli peatreener Jürgen Klopp. «Hea oleks ka see, kui neile oleks vahetusmeeste pingilt kedagi asemele võtta olla.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles