Lätit alistama siirduv Eesti võrkpallimalev ulatub tuhandetesse

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti võrkpallikoondis kohtub pühapäeval Riias Lätiga.
Eesti võrkpallikoondis kohtub pühapäeval Riias Lätiga. Foto: Eero Vabamägi

Eesti meeste võrkpallikoondis alustab teekonda 2019. aasta Euroopa meistrivõistluste finaalturniirile pühapäeval Riias, kui ollakse vastamisi väljakuperemeestega. Eesti koondist toetab prognooside järgi kohapeal mitu tuhat fänni.

Eesti Võrkpalli Liidu turundusjuhi Toomas Vara sõnul on Eesti fännid praeguseks ostnud Riga Arenal peetavale kohtumisele Eesti sektorisse 1700 piletit. Lisaks on ilmselt päris palju eestlasi ostnud pileti muudesse sektoritesse ning lähipäevadel peaks piletiostjaid ohtralt lisanduma. Riiga Lätit alistama siirduva võrkpallimaleva arvukuse puhul võib seega rääkida tuhandetest.

Eesti kuulub ühte valikgruppi Läti ja Iisraeliga. EMile tagab pääsme võitja ning seitsme valikgrupi peale ka viis paremat teise koha omanikku.

Läti – Eesti EM-valikmängule eelneb Riia kesklinnas võrkpallifännidele mõeldud meelelahutusprogramm, kus astuvad üles teiste hulgas Justament, Genka ja Paul Oja ning TTÜ meeskoor.

Ürituse toimumispaik on Origo Summer Stage, mis asub Riia kesklinnas Stockmanni kaubamaja esisel platsil. Eesti fännilava kava 19. augustil:

  • 14.30   Algus
  • 15.00   Olavi Otepalu Bänd
  • 15.30   Võrkpallibänd Vollid
  • 15.45   Genka & Paul Oja
  • 16.15   Justament
  • 16.50   TTÜ Meeskoor
  • 17.00   Stardib TTÜ Meeskoori juhtimisel fännirongkäik Riga Arenale

Päevajuht on armastatud spordikommentaator Kalev Kruus. Üritus on huvilistele tasuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles