Endine Arsenali ründaja: Sterling saab kriitikat inimeste rassistliku viha tõttu

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manchester City's Raheem Sterling
Manchester City's Raheem Sterling Foto: Tim Goode / EMPICS Sport

Manchester City ründaja ja Inglismaa koondislane Raheem Sterling on saanud väga palju kriitikat. Endine Arsenali ründaja Ian Wright usub, et põhjus on rassismis.

23-aastane Sterling on olnud pidevalt meedial hambus. Viimati tehti suur skandaal tema jalale tätoveeritud relvast, aga näiteks häiris inimesi ka see, et ta ostis oma emale maja. Lisaks kõigele jalgpalli välisele sai ta kriitikat ka oma esituste eest MMil.

«Kui palju mängijaid te jalgpallimaailmas näete, kes saavad iga asja eest niimoodi kriitikat nagu Sterling saab? Kriitika on üks asi, millega iga jalgpallur peab toime tulema, aga ma ei näe ühtegi mängijat, kes saaks nii palju kriitikat, nagu Sterling saab,» vahendab BBC Wrighti sõnu.

«Ma usun, et tema vastu on algatatud mingi viha, sest iga asi mis on temaga seotud, keeratakse tema vastu. Internetis on mingid inimesed, kes peavoolu meedias teevad seda meest pidevalt maha, nii lihtne see ongi,» rääkis Wright.

«Kui te vaatate seda hulka kriitikat, mis tema suunas tuleb, siis on seal ainult üks lahendus. Seal on päris suur hulk asju, mis on seotud rassismiga. Mis muu see olla saab kui rassism, mis inimesi õhutab?»arvab Wright.

«Nad kritiseerivad Sterlingut selle pärast, kust ta tulnud on ja nad tahavad teda alla suruda. Neile ei meeldi, et sellise taustaga mängija edukas on. Ma arvan, et see on ebaaus, et rassismi tõttu saab jalgpallur sellise kohtlemise osaliseks,» rääkis Wright.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles