Olümpiavõitja Sanchezi meeskond lõpetab tegevuse?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Samuel Sanchez.
Samuel Sanchez. Foto: SCANPIX

Valitsev jalgratta grupisõidu olümpiavõitja Samuel Sanchez kinnitas, et tema kodumeeskonna Euskaltel-Euskadi tulevik on ebakindel ja Hispaania tiim võib järgmise hooaja järel tegevuse lõpetada.

Leping peasponsoriga saab järgmisel aastal otsa ja ülejärgmiseks hooajaks pole uut suurtoetajat leitud. «Kui asjad samamoodi jätkuvad, kaob Euskaltel pildilt ja paljud ratturid jäävad tänavale. Ma siiralt loodan, et klubi pikendab õige pea lepingut või leiab uue peasponsori. Meeskond väärib seda,» ütles Sanchez.

Kolmekümnekolmene Sanchez on Baskimaa tiimiga olnud seotud alates 11 aastat tagasi alanud profikarjääri algusest. Hispaania meedia kirjutab aga, et töötuks jäämise korral on Sanchez teretulnud oma hea sõbra Alberto Contadori meeskonda.

Tuleval aastal üritab Sanchez kaitsta Londonis olümpiavõitu ja tõusta Tour de France’i poodiumile. «Teen selle nimel tööd. Minu peamine iseloomujoon on järjepidevus – tahan saada iga aastaga paremaks ja jätkan uuel hooajal ründamist,» lubas tänavusel Touril etapi võitnud ja mäekuninga särgi pälvinud Sanchez. «Ma pole kindel, millise saavutuse üle ma rohkem rahulolu tunnen. Mõlemad olid väga erilised hetked.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles