Azarenka: raha on tennises hea motivaator

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Victoria Azarenka
Victoria Azarenka Foto: SCANPIX

Naiste tennise maailma edetabelis neljandal kohal paiknev valgevenelanna Victoria Azarenka tunnistas enne täna algavaid WTA meistrivõistlusi antud pressikonverentsil, et auhinnarahad mängivad tennises üsna suurt roll.

Esimest korda Istanbulis peetavate WTA meistrivõistluste auhinnafond on 4,9 miljonit dollarit. Turniiri võitja võib teenida kuni 1,75 miljonit dollarit – seda juhul kui ta ei kaota kogu nädala jooksul ühtegi mängu (läbib alagrupi täiseduga), vahendab tennis.com.

«Kindlasti on see hea motivaator. Valetaksin, kui ütleksin, et mängime vaid armastusest tennise vastu,» nentis Azarenka. «Kui oled kaotusseisus ja tead, et võit annaks sulle natuke rohkem raha, võib just see aidata sul end üles kütta.»

Pühapäeval võitis Azarenka Luksemburgis peetud 220 000 dollari suuruse auhinnafondiga turniiri, mille eest teenis ta 37 000 dollarit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles