Kontaveit võitis Cincinnatis ja jõudis 16 parema sekka!

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Kontaveit
Anett Kontaveit Foto: Eric Bolte / Eric Bolte-USA TODAY Sports/Sipa USA

Eesti naiste esireket Anett Kontaveit (WTA 30.) jõudis 2,8 miljoni dollari suuruse auhinnafondiga Cincinnati tenniseturniiril kolmandasse ringi, kui alistas kreeklanna Maria Sakkari (WTA 31.) 6:1, 6:3.

Kolmandas ringis on Kontaveidi vastaseks Hollandi tennisist Kiki Bertens, kes võitis maailma teise reketi Caroline Wozniacki vastu avaseti 6:4 ja sai siis loobumisvõidu.

Enne matši:

Mäng leiab aset neljandal väljakul, kuid enne astuvad seal lahingusse naiste üksimängus Elise Mertens – Rebecca Peterson ja meeste üksikmängus Malek Jaziri – Milos Raonic. See tähendab, et Kontaveidi ja Sakkari mäng algab Eesti aja järgi orienteeruvalt kell 21.30.

22-aastane Kontaveit alistas avaringis kogenud tšehhitari Barbora Strycova (WTA 22.) 6:3, 6:0. Sakkari sai 6:3, 7:6 (8) jagu jaapanlannast Naomi Osakast (WTA 19.).

Kontaveit ja 23-aastane Sakkari on tenniseväljakul kohtunud kolm korda. Tänavusel hooajal mindi vastamisi Miami turniiri teises ringis ja seal jäi 6:4, 6:1 peale kreeklanna. 2017. aasta Austraalia lahtistel meistrivõistlustel teenis Sakkari avaringis 6:0, 6:4 võidu. Kontaveit teenis oma ainsa võidu Sakkari üle 2016. aasta Gstaadi turniiri esimesest ringist – 7:5, 6:1.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles