Video ja fotod: Tallinna kesklinn täitus jalgpallifännidega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna kell 22 peetakse Tallinnas Lilleküla staadionil 43. jalgpalli superkarikafinaal, kus on vastamisi Madridi Real ja Madridi Atletico. Mängupäeval on nii Tallinna vanalinn kui ka kesklinn täitunud säravsilmsete jalgpallifännidega.

Vaata lähemalt videost ja galeriist! 

Kokku on kahe Hispaania klubi osalusel peetud neli UEFA superkarikafinaali. 2006 alistas Sevilla 3:0 FC Barcelona, 2014 oli Madridi Real 2:0 parem Sevillast ja 2016. aastal lõppes samade vastaste mäng lisaaja järel 3:2 Reali võiduga.

Politsei soovitab õhtul Lilleküla staadionile UEFA superkarika mängule tulevatel spordisõpradel varuda liiklemiseks aega. «Mängule tuleb kaasa elama ligikaudu 15 000 pealtvaatajat ning nende staadionile liikumine toob kaasa muudatused liikluses, mistõttu tuleks liiklejatel aega varuda,» märgib Põhja prefektuur. 

Fännid alustavad staadionile liikumist kella 20 paiku. Raekoja platsilt suunduvad Real Madrid ja Viru väravate juurest Atlético Madrid. «Et kõik ühes tükis kohale jõuaks, peatame ristmikel ajutiselt liikluse,» kirjutab politsei.

Pealtvaatajatel soovitavad korrakaitsjad mängule tulla ühistranspordiga või jalgsi, kuna staadioni ümbrus on liiklemiseks suletud ning selle vahetusläheduses ei saa parkida ega peatuda. Ajutine taksopeatus avatakse Kauba tänaval, mis asub vahetult enne ristumist Asula tänavaga.

«Tuletame drooniomanikele meelde, et Vabaduse väljakul ja Lilleküla staadioni ümbruses on tiivuliste lennutamine keelatud,» lisasid korrakaitsjad.

  • Loe lisaks: 

Atletico peatreener: meie eelarve pole Realiga võrreldav, aga unistused sama suured

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles