Madridi Real mahendas Tallinnast saadud hingevalu

Ott Järvela
, sporditoimetuse juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madridi Reali teise värava löönud Gareth Bale ja eeltöö tegija Marco Asensio.
Madridi Reali teise värava löönud Gareth Bale ja eeltöö tegija Marco Asensio. Foto: SERGIO PEREZ / REUTERS / Scanpix

Hispaania jalgpalli meistrivõistluste kõrgliiga 1. voorus alistas riigi kõigi aegade edukaim klubi Madridi Real koduväljakul 2:0 Getafe ja mahendas seeläbi kolmapäeval Tallinnast saadud hingevalu.

Peatreener Julen Lopetegui tegi võrreldes kolmapäeval Lillekülas mängitud UEFA superkarikafinaaliga algkoosseisus kaks muudatust - keskkaitses alustas maailmameistri Raphael Varane'i asemel Nacho ning keskväljal kuulus Casemiro asemel põhikoosseisu Daniel Ceballos.

Eelmisel hooajal kõrgliigas kaheksanda koha saavutanud ja seega kõige napimalt eurosarjade ukse taha jäänud Getafe jäi kaotusseisu 20. minutil, kui värava lõi Dani Carvajal. Kohtumise teise tabamuse autoriks oli Gareth Bale 51. minutil.

Hispaania kõrgliiga esimesele voorule tõmmatakse joon alla esmaspäeval, kui Valencia on Mestalla staadionil vastamisi Madridi Atleticoga ning Bilbao Athletic võõrustab San Mamesi staadionil Leganesi meeskonda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles