Red Bulli meeskond hakkas Ricciardot süüdistama valeinformatsiooni jagamises

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Daniel Ricciardo
Daniel Ricciardo Foto: WOLFGANG RATTAY/REUTERS

Red Bulli meeskond on ootamatult hakanud Renault võiskonnaga ühinenud Daniel Ricciardot süüdistama meeskonnale valeinformatsiooni jagamises.

Nimelt Red Bulli meeskonna konsultant Helmut Marko tuli välja avaldusega, mille põhjal võiks arvata, et Ricciardo jagas meelega valeinformatsiooni oma tuleviku kohta. Teatavasiti Renault'ga liitunud Ricciardo olevat väidetavalt lubanud lepingut pikendada.

«See on väga kahtlane olukord. Ungari GP-l lausus Ricciardo Red Bulli omanikule Dietrich Mateschitzile, et talle meeldib võistkonnas ja ta on tuleval teisipäeval sõlmimas uut lepingut meie võistkonnaga. Aga ta ei teinud seda,» rääkis Marko Austri telekanalile Servus.

«Teisipäeval, kui ta lepingut sõlmima pidi, helistas ta mulle ja ütles, et uuel aastal on tema võistkonnaks Renault. Ma võin ainult eeldada, et ta ilmselt ei usu meie Honda projekti või siis Renault' pakkus talle tõepoolest nii suurt raha,» arvas Marko.

ESPN-i väitel on aga Ricciardo Marko laused ümber lükanud, väites, et uus leping Red Bulliga oli küll lähedal, aga ta ei ole kunagi kuskil nõustunud lepingu pikendamisega.

Ricciardo hooaeg Red Bullis pole olnud liiga edukas. Ta on suutnud korjata küll kaks võitu, Hiinast ja Monacost, kuid on pidanud ka neljal etapil katkestama. Hooaja kokkuvõttes on austraallane hetkel 118 punktiga viiendal kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles