Galerii: maratonmängu kaotanud Murray nahutas kohtunikke

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Andy Murray tagasitulek suure slämmi turniiridele lõppes üsna järsult, kui ta jäi USA lahtistel teises ringis alla hispaanlasele Fernando Verdascole. Britt kaotas 3 tundi ja 23 minutit kestnud kohtumise 5:7, 6:2, 4:6, 4:6, ent ei taha kaotusega leppida.

Et tänagi oli New Yorgis ülipalav ning niiske, lubati mängijad teise ja kolmanda seti vahel kümneminutilisele pausile. Just see ajas Murray närvi. Nimelt nägi ta, et Verdasco konsulteeris reeglitevastaselt pausi ajal oma treeneritega. 

Vihane Murray läks seejärel pukikohtunik Nico Helwerthilt aru pärima, kuid talle ei vastatud.

«Verdasco on riietusruumis oma mõlema treeneriga ning kohtunikud lihtsalt keerutavad oma pöidlaid. Ma pidin lihtsalt neile midagi ütlema, sest keegi ei tea neid kuradi reegleid!» sõnas Murray, kes polnud suure slämmi turniiridel juba üle 14 kuu mänginud. 

Verdasco andis aga Murrayle au. «Võib-olla polnud ta füüsiliselt parimas vormis, aga ta on ikka nii hea mängima. Selle mängu pidi lihtsalt keegi võitma.» 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles