Venus Williams viskas nalja: vähemalt mängib Serena seekord minu vastu üksinda

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Venus Williams
Venus Williams Foto: Lev Radin / Pacific Press/Sipa USA

USA lahtiste kolmandas ringis lähevad vastamisi õed Serena ja Venus Williams, kes kohtuvad karjääris 30. korda. Seni on kaalukauss olnud rohkem noorema õe Serena kasuks, kes on võitjana väljunud 17 matšist.

«Vähemalt tuleb sellest aus matš,» ütles Venus, kes viitas eelmise aasta Austraalia lahtiste finaalile, kui tema õde Serena käis väljakul rasedana. «Tol korral mängisid nad kahekesti minu vastu.»

Viimati kohtusid õed märtsis Indian Wellsil ning tolle mängu võitis Venus. Kahe peale on õdedel ette näidata 30 suure slämmi tiitlit.

Noorem õde Serena leidis järjekordsest vastasseisust nii positiivset kui negatiivset. «Ma ei ütleks, et olen põnevil. Kohtume jälle turniiri varajases faasis. Kõige raskem on selle juures fakt, et elan talle alati kogu hingest kaasa. Ma tahan, et ta võidaks, aga ma pean teda võitma,» tõi Serena välja vastasseisu negatiivse asjaolu.

Aga on ka positiivset. «Me pigistame teineteisest välja parima. Tean, et kui tahan teda võita, pean mängima oma parimat tennist. Täpselt sama kehtib tema kohta. Oleme kogu karjääri teineteist innustanud,» jätkas 36-aastane Serena.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles