Kanepi kerkis nullpunktist tagasi valitsejanna kimbutajaks

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaia Kanepi leidis New Yorgis teist aastat järjest kinnitust usule, et tema koht on maailma paremiku seas.
Kaia Kanepi leidis New Yorgis teist aastat järjest kinnitust usule, et tema koht on maailma paremiku seas. Foto: Justin Lane/EPA/Scanpix

Null, lihtsalt null. Mida muud saakski öelda, kui tennisemängu on mängitud 18 minutit ja üks osapool on võitnud vaid kuus punkti?

Serena Williamsi jõudemonstratsioon Kaia Kanepi vastu oli US Openi neljandas ringis täpselt nii võimas ja halastamatu nagu tablool seisnud numbrid 6:0 väljendasidki. Aga õnneks ei lõppenud mäng üheainsa setiga. Järgmise kahe seti jooksul tõestas Kanepi ligi 24 000-pealise publiku silme all veenvalt, et on maailma parimale naismängijale Williamsile vääriline partner.

Kuigi Williams on pärast lapsepuhkuselt naasmist edetabelis alles 26. kohal, mängib ta New Yorgis juba nädal aega esireketi vääriliselt. Eelmises ringis kinkis ta õde Venusele vaid kolm geimi, avaseti purustustöö Kanepi vastu tulenes aga ameeriklanna üliheast, mitte Kanepi kehvast esitusest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles